ÎNCHIRIERE FOTOCABINĂ

Fotocabina este un instrument modern de imortalizare a momentelor fericite, oferind libertate și distracție pe măsură. A te nebuni în fața unei camere de fotografiat, în spatele căreia nu te analizează nimeni este o acțiune ce dă frâu liber imagineației și bunei dispoziții.

Oferițile această posibilitate oaspeților indiferent de evenimentul la care o folosiți.

Deși prezența unui fotograf este o componentă esențială pentru orice eveniment, Foto Cabina este un concept total diferit. Un fotograf se va concentra asupra întregului eveniment. Nu va face fotografii individuale, nu va oferi invitaților momente amuzante și nu va oferi pe loc fotografiile realizate.

Râsetele și momentele amuzante sunt oferite de secvența celor patru fotografii realizate automat, la interval de numai câteva secunde. Invitații se pot vedea pe monitorul touchscreen înainte de declanșarea blițului și văd imediat rezultatele neieșind din cabină.

Puteți folosi fotocabina la:

Nuntă – Nunta este o sărbătoare unde fiecare minut doresti sa-l capturezi într-o fotografie . Cu o astfel de sarcină nu se poate ocupa un singur fotograf . Prin urmare, fotocabina la nunta va fi un cadou excelent pentru toți oaspeții și tinerii căsătoriți . Cu aceasta , toată lumea va avea posibilitate să facă cât mai multe imagini cind isi doresc , sa obțina instantaneu fotografii imprimate,sa le posteze direct pe retelele sociale si sa le primeasca pe posta electronică .

Fotocabiana la Evenimente Corporative

Fotocabina transforma evenimentul corporativ într-o sărbătoarea veselă, o vacanță  cu  colegii dragi vouă. Schimbarea interactivă de medii și un număr mare de accesorii personale vă permite să faceți o fotografii luminoase și creative .

Fotocabina la Prezentări și Expoziție

Suntem gata de a crea pentru tine o fotocabina unică.  Pentru fiecare client fotocabina este decorată individual, cu logo-ul companiei și alte informații necesare . Personalizarea fotocabinei cu brandul Dumneavoastră și funcția de integrare cu rețelele sociale – este o cascadorie fină și inteligentă de publicitate, care permite creșterea gradului de conștientizare a brandului .

11201896_985322954859762_7976836865543724204_n
12336195_953266848071761_86311476_n
febf92_71594bf7df33407a992d50403b2acb37

Fă comanda online!
Completează câmpurile de mai jos:

Nume, prenume (obligatoriu)

Adresa de Email (obligatoriu)

Eveniment

Număr de telefon (obligatoriu)

Mesajul tău

[recaptcha]